Mijn dochter is gek van alles wat met Korea te maken heeft. Ze luistert naar K-pop, kijkt naar Koreaanse films, koopt kleding van Koreaanse merken, noem het maar op. Nu is ze net 16 geworden en heeft ook de k beauty gevonden. Dat is alles wat met de huidverzorgingsproducten te maken heeft die uit Korea komen. Ze had het laatst over de site koreanskincare.nl dus we zijn samen even gaan kijken. Op deze site is genoeg k beauty te vinden kan ik u vertellen. Make-up, diverse soorten crèmes, moisturizers, spullen voor het haar en het lichaam, maskers, lip- en oog verzorging, alles wat k beauty betreft wordt daar vertegenwoordigd. Het is een leuke site, ze verkopen diverse merken k beauty en de prijzen zijn gemiddeld en echt wel te doen. Ze mocht van mij wat leuke spulletjes uitkiezen voor zichzelf en natuurlijk heb ik ook wat dingen voor mezelf gekocht want ik vond het toch ook wel heel erg leuk. Ze verkopen op de site producten die alcohol vrij zijn, parabenen, sulfaten en siliconenvrije producten en diervriendelijke k beauty producten. Ook vegan producten verkopen ze, hypo-allergene producten en bescherming tegen de zon. Dat zijn zaken die ik persoonlijk wel belangrijk vind, voor het milieu maar ook zeker voor de huid en haar van mijn dochter. Zij is natuurlijk vooral gek op de make up lijnen die ze verkopen. Op de site kunt u het nieuwste van het nieuwste vinden op k beauty gebied, Een leuk blog, en u kunt een account aanmaken om alles te volgen. U kunt ook zoeken op eventuele kortingen die ze aanbieden. Ze leveren snel en alles is netjes verpakt. U kunt KS punten sparen, hiermee verdient u korting naarmate u meer gekocht heeft. Op de site kunt u meer lezen over deze manier van belonen door het bedrijf. De kortingen kunnen leuk oplopen kan ik u vertellen. Er is gewoon een vestiging van het bedrijf in Nederland gevestigd, u kunt ze bellen en mailen en ze zijn op verschillende social media te vinden. U kunt zich voor een nieuwsbrief aanmelden door uw email achter te laten.

Lijkt het u leuk de k beauty producten te ontdekken?

Dan is het toch eens leuk om op deze site te kijken. Het is een site voor iedereen, niet alleen voor de jonge meiden onder ons. Alle vrouwen kunnen hier wel wat van hun gading vinden geloof ik. Ik vind het echt een leuke site en zal vaker teruggaan. De mensen waren heel aardig aan de telefoon toen mijn dochter ze belde met wat vragen over de producten.

Gaat u ook een keer op de site kijken?

Dat moet u zeker weten doen, want:

  • Ze verkopen veel leuke producten en merken
  • U kunt punten sparen voor kortingen
  • Ze verkopen diervriendelijke, vegan en hypo-allergene producten

Misschien vind u het ook wel heel interessant om hier wat te gaan kopen. Het is gewoon een leuke site met mooie producten. Mijn dochter en ik genieten van wat we al binnen hebben, op naar de volgende bestelling!