Je hal moet je gasten een voorproefje geven van je huisstijl als jouw voordeur erin opengaat, moet deze de toon zetten, hen verwelkomen en een momentopname geven van wat ze in de rest van het huis kunnen verwachten. Verlichting is de sleutel tot het creëren van sfeer, het creëren van een sfeer en het benadrukken van de juiste delen van een kamer. We hebben een aantal verlichtingskeuzes voor de hal samengesteld die je kunt maken om jouw gasten op een betoverende manier welkom te heten. Gebruik de halverlichting om de perfecte omgeving te creëren die je bij de deur zal ontmoeten en maak het terugtrekken in je huis, zelfs na de langste werkdagen, warm en uitnodigend.

Verklaring verlichting

Laat de persoonlijkheid van je huis iedereen versteld doen staan ​​als ze de deur naar je huis openen met een opvallend verlichtingsstuk; een geweldige, elegante keuze kan een kroonluchter zijn. Kroonluchters zijn klassiekers in vintage-stijl die een tijdloos statement kunnen toevoegen aan elke hal. Wil je de betoverende effecten van de kroonluchter, maar biedt de grootte van je hal niet de juiste hoeveelheid ophangruimte, dan is een pendelarmatuur de perfecte keuze voor jou. De ideale aanvulling op een industriële stijl.

Verlichtende verlichting

Als je het geluk hebt gezegend te worden met een langwerpige hal, dan is de kans groot dat één licht niet genoeg zal zijn! Voor lange halverlichting moet je de juiste keuzes maken die de volledige ruimte verlichten zonder afbreuk te doen aan de stijl. Het is raadzaam om meerdere lichtbronnen in de buurt te hebben en de perfecte plafondverlichting af te stemmen op een staande lamp, de ideale manier om deze op te fleuren zonder ze te vol te maken.

Als je een dressoir of bijzetkast in je hal hebt geïnstalleerd, zal zelfs een tafellamp het licht in je lange hal verlengen en een gloed geven precies daar waar het nodig is. Stel dat je de industriële, stedelijke stijl voortzet.

Gerichte verlichting

Als je de juiste balans probeert te vinden om je hal te verlichten met de perfect halverlichting, dan is kiezen voor meer gerichte verlichting meestal de beste manier om te gaan. Bij smalle gangverlichting moet je bedenken wat je in de kamer in die kleine ruimte verlicht wilt hebben, d.w.z. de deuringang, een kapstok of misschien de trapingang. Een geweldige manier om gerichte verlichting in een klein gebied te leveren, is door gebruik te maken van de muurruimte. Wandverlichting is een ideale manier om een ​​kamer op te fleuren zonder concessies te doen aan de ruimte; wat betekent dat je jouw gang kunt opvrolijken zonder overbevolking.