Filling Pieces sneakers zijn erg uniek en is ontworpen door de bekende Guilaume Philbert. Hij merkte in zijn eigen omgeving dat veel schoenen van een hoogwaardige kwaliteit te duur waren en onbetaalbaar waren voor jongeren. Zo had hij niet genoeg geld om zelf dior of lanvin schoenen te kunnen komen. Vervolgens ontwikkelde hij zelf een schoen die tussen de markt zat van het high end fashion en de streetwear markt. Een markt waar erg veel belang voor was. Hieruit zijn de filling pieces sneakers gekomen waarbij je echt waar voor je geld krijgt. Daarnaast heeft het merk een hoge exclusiviteit en dus een top kwaliteit.

Exclusief

Het merk is exclusief en wordt dan ook niet op alle plekken verkocht. Desondanks zijn de filling pieces sneakers voor de meeste mensen goed betaalbaar. Doordat de schoenen zijn gemaakt van de aller hoogste materialen hebben ze een lange levensduur en is het dus zeker een goede investering wanneer jij op zoek bent naar een gaaf nieuw paar sneakers. Je kunt de sneakers aanschaffen op de site van Hans Voortman waar er een grote collectie is aan filling pieces sneakers en ook van sneakers van andere merken. Ook voor een gave outfit bij de sneakers kun je terecht bij de vele kledingstukken die Hans Voortman aanbied.

De sneaker zelf

De sneakers van filling pieces vallen op de juiste maat wat inhoud dat je ze niet in een maat groter of kleiner hoeft te bestellen. Je kunt de filling pieces sneakers online bestellen bij Hans Voortman of je kunt er voor kiezen langs te gaan bij de winkel en deze direct in de winkel zelf te passen en aan te schaffen. De sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten maten en ook in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een sneaker met een wat lichter design wat ideaal is voor de warme zomer dagen. Ook zijn er sneakers met verschillende kleuren combinaties zoals zwart en wit.