keuken Lelystad

Het gezellig maken van je keuken Lelystad is vaak een optie, en al helemaal lastig wanneer je minder ruimte hebt dan je gehoopt had. Het is natuurlijk vervelend als je je spullen op het aanrecht moet opslaan, maar wat als je geen andere keuze hebt? Hieronder lees je hoe je dit kunt doen zonder dat het een rommelig geheel wordt.

Een hip vitrinekastje voor opslag 

Niet genoeg ruimte in je kasten van je keuken Lelystad? Zet dan een leuk, klein maar toch functioneel vitrinekastje op je aanrecht neer. Dit kastje kan als opslag voor kommetjes, potjes, schaaltjes en kopjes dienen. Zet hier je fleurigste spullen in, zodat het een echt statement wordt. Het vitrinekastje kun je zo mooi opmaken als je zelf wilt. Ga voor raampjes in de deuren zodat de inhoud mooi tot zijn recht komt. Het kastje zelf kun je een neutrale kleur houden, maar ook een fel accent geven om het een echte aandachtstrekker te maken.

keuken Lelystad

Het maken van een gezellig hoekje in de keuken Lelystad

Een andere manier om de ruimte op je werkblad efficiënt te gebruiken is door je kookgerei of -spulletjes hier op neer te zetten. Zoek in een woonwinkel een prachtig dienblad uit, en zet hier je spullen op neer. Je kookgerei kun je in een mooie fles neerzetten zodat het er chique uit komt te zien. Daarnaast kun je dit ook gebruiken als koffie- of theehoekje, waardoor het een nog gezelliger effect aan je keuken Lelystad geeft.