Uit eten

Uit eten in Nijmegen dat kun je het beste doen bij Bistro Le Steak. Zelf ben ik hier een zeer tevreden klant en dit bracht mij op het idee om mijn complimenten als aanrader achter te laten op dit blog. Met name als je houdt van een goed stuk vlees, dan zit je hier echt goed! De menukaart biedt vele mogelijkheden en dus voor ieder wat wils. Wat ik ook zo prettig vind is dat het op een sfeervolle locatie is gevestigd en er voldoende parkeergelegenheid is.

Wanneer je hier uit eten in Nijmegen gaat, dan zal je vriendelijk worden bedient en ook dat is erg prettig. Zelf ervaar ik het als een echt avondje uit.

Uit eten in Nijmegen

Uit eten in Nijmegen voor herhaling vatbaar

Uit eten in Nijmegen bij dit restaurant blijft voor mij voor herhaling vatbaar. Het is echter wel aan te raden om vooraf te reserveren zodat je niet voor een teleurstelling komt te staan. Als mijn nichtje komt logeren dan neem ik haar ook wel eens mee om lekker uit eten te gaan. Want voor kinderen zijn hier ook lekkere gerechten te kiezen en de vegetariërs worden ook niet vergeten.

Kortom, het blijft nog steeds een verrassing om iets lekkers van de menukaart te kiezen. De laatste keer heb ik mijn vingers er bijna bij opgegeten toen ik koos voor de spareribs. Met de buik vol ging ik voldaan naar huis. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan zelf eens een kijkje op de website. Ik weet zeker dat je al snel een goede indruk zal krijgen. Wanneer je in de omgeving van Berg en Dal woont. Dan is het zelfs mogelijk om een gewenst gerecht bij je thuis te laten bezorgen. Uiteraard kan dit ook worden afgehaald. Wanneer je ook hier gaat eten dan wens ik je bij de vast eet smakelijk!

Restaurant