Als restaurant of bar staat naast lekker en goed eten, hygiëne hoog op je lijstje. Voedsel moet namelijk bereid worden in schone keukens en bewaard worden op de juiste plekken. Om eten goed te kunnen bereiden moet je ook de juiste spullen hebben. De vraag rijst dus: wat mag er dus echt niet ontbreken in de keuken?

Tork

Je hebt dit product ongetwijfeld wel eens gezien, maar misschien wist je de naam niet. Producten van Tork gebruiken is een begrip in de horecawereld, want dit bedrijf produceert veel verschillende producten: toiletpapier, dispensers, poetsdoeken… Deze producten heb je natuurlijk allemaal nodig in de keuken en mogen dus absoluut niet missen. Met een dispenser bijvoorbeeld kun je gemakkelijk je handen afdrogen nadat je ze hebt gewassen. Een handdoek gebruiken is minder hygiënisch, omdat hier bacteriën op achterblijven en zich kunnen nestelen. Deze kunnen dan weer worden doorgegeven aan de volgende die de handdoek gebruikt.

RVS

Hoe hygiënisch een keuken is, is voornamelijk zichtbaar aan hoe schoon het eruitziet. Als er overal kruimels liggen, vlekken te zien zijn of rommelig is, dan oogt dit niet erg professioneel. Natuurlijk kunnen ongelukjes voorkomen waardoor er vlekken ontstaan, maar blijvend hoeven ze niet te zijn als je RVS platen gebruikt. Deze kun je gemakkelijk schoonmaken en zijn dus bevorderlijk voor de hygiëne in je keuken.

Meer informatie: https://www.disposablediscounter.nl/