boek uitgeven en in eigen beheer

Een eigen boek uitgeven en in eigen beheer houden, dat is waar ik altijd van heb gedroomd. deze droom gaat nu werkelijkheid worden. Al jaren schrijf ik hele verhalen, maar het was nog nooit in mij opgekomen om deze verhalen te bundelen. Tot een goede vriendin van mij een keer op visite kwam en mijn verhalen begon te lezen. Zij raakte hier zo enthousiast over, dat zij mij verzocht om deze verhalen uit te gaan geven. 

Hoe erg ik mijn best ook deed om een uitgever te vinden die met mij in zee wilde gaan, het lukte mij niet om eentje te vinden. De grote uitgeverijen zagen er geen brood in en wezen mij dan ook af.  boek uitgeven en in eigen beheer

Mijn eigen boek uitgeven en in eigen beheer houden

Op een gegeven moment ben ik bij Uitgeverij De Muze terecht. Door middel van de imprint Erato, kan ik mijn boek uitgeven en in eigen beheer houden. Voor mij was dit een geweldige manier om mijn verhalen uit te kunnen geven. Meteen ben ik weer in de pen, tegenwoordig de computer, gekropen om meer te gaan schrijven. Je kan wel zeggen dat ik nu de smaak te pakken heb en uiteindelijk ook een uitgever heb gevonden.