Herbalife in Westland

Karin Duijvestijn is voedingscoach voor Herbalife in Westland. Zij is zelf met deze producten in aanraking gekomen en dit bracht haar ertoe om ook andere mensen hiervan op de hoogte te stellen. Toen zij was begonnen met een ontbijtprogramma,  merkte zij al snel op dat zij zich hierdoor energieker en fitter voelde. Ook viel zij af op plekken aan haar lichaam, waar het bijna onmogelijk was om af te vallen. Daar was zij zo enthousiast over, dat zij dit aan iedereen wilde vertellen.  Herbalife in Westland

Herbalife in Westland is een goede start van de dag

Iedereen weet dat een goed ontbijt zeer belangrijk kan zijn. En daarom zijn de producten van Herbalife in Westland zo goed voor jouw lichaam. Deze zijn namelijk alleen maar van natuurlijke ingrediënten gemaakt, en geven alles wat jouw lichaam nodig heeft. Lekker puur natuur. 

Sinds ik met EFBalans (Energiek en Fit in Balans) in aanraking kwam, merkte ik al snel op dat dit voor mij dé oplossing was om wat energieker te worden en af te vallen. Vaak nam ik in de morgen niets te eten en daardoor gebeurde het vaak dat ik tegen de middag begon te snacken, van zeer ongezond voedsel. Tegenwoordig sla ik geen ontbijt meer over en dat merk ik meteen in mijn lijf.