Zoek je een geschikt groepskampeerterrein voor een gezellig vriendenuitje of een familieweekend? Camping de Gijzel in het Brabantse Helvoirt is dé ideale plek. Deze sfeervolle boerderijcamping beschikt over een comfortabel groepskampeerterrein dat geschikt is voor grote en kleine groepen.

Geniet van het weidse uitzicht over de Brabantse landerijen

Op het groepskampeerterrein geniet je van het weidse uitzicht over de Brabantse landerijen. Camping de Gijzel ligt in een prachtige omgeving waar van alles te doen is voor jong en oud. Het groepskampeerterrein ligt aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Maak hier lange wandelingen en bestel daarna een verkoelend drankje in een van de cafés. Ook voor kinderen valt er genoeg te beleven. In de buurt zijn er diverse speeltuinen en zwembaden. Verder liggen de Efteling en Safaripark Beekse Bergen op een steenworp afstand van het groepskampeerterrein.

Van alle gemakken voorzien

Ons groepskampeerterrein is van alle gemakken voorzien. Het campingterrein is gedraineerd en beschikt het over een goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Het sanitair is altijd schoon en ook geschikt voor minder valide personen en rolstoelgebruikers. Op de camping kun je overal gebruikmaken van gratis wifi. Zo kun je dus contact blijven houden met de thuisblijvers.

Meer informatie over ons groepskampeerterrein?

Groepskampeerterrein de Gijzel heeft een recreatiezaal beschikbaar voor speciale gelegenheden. Organiseer hier een gezellige familiebijeenkomst of een lunch met vrienden. Wil je graag meer informatie over ons groepskampeerterrein? Neem dan gerust eens contact op met de campingeigenaren.