Bij Dassy heeft men een brede selectie winterwerkjassen in verschillende materialen.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om alles op maat te laten maken voor gebruik op de werkplek met speciale aandacht voor kwaliteitsborging.

Softshell

Softshell -werkjassen zijn een ideale keuze voor werknemers in buitenomgevingen. Ze bieden niet alleen bescherming tegen slechte weersomstandigheden, maar ze kunnen ook worden gebruikt tijdens brandbestrijdingsoperaties.

Deze broek is zowel ademend als waterafstotend, waardoor lucht rond je lichaam kan circuleren om de lichaamstemperatuur te reguleren..

Veel van de softshell -werkjassen hebben fleece -voeringen om extra warmte te bieden, wat een upgrade is over standaard hardshell- of regenjassen.

Softshell -jassen zijn meestal zwaarder dan harde schaal of regenjassen, die ergens van 1 tot 2 kilo wegen. Hoewel dit extra gewicht het verpakken en opslaan gemakkelijker kan maken, is het over het algemeen geen probleem wanneer het terloops wordt gebruikt.

Fleece

Bij het selecteren van werkjassen is Fleece een populaire keuze. Het biedt niet alleen extra isolatie en ademend vermogen, maar u kunt ook kiezen uit een scala aan stijlen en kleuren die kunnen worden gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo.

Fleece is een synthetisch materiaal gemaakt van petroleumderivaten of gerecyclede wol. Het kan worden geweven in verschillende patronen om de luchtcirculatie te bevorderen en warmte te behouden terwijl het vocht werend is.

Stoffen zoals wol en katoen kunnen moeilijk te reinigen zijn, maar fleece is gemakkelijk te verzorgen in uw wasmachine en blijft altijd vers. Bovendien betekent de warmte dat je er geen extra laag onder nodig hebt – perfect!

Body warmer

Bodywarmers of vesten, vaak over het hoofd gezien als effectieve werkkledingopties, bieden warmte en bescherming zonder de bewegingsvrijheid van werknemers te beperken. Als een lichte gewichtslaag die is ontworpen om de romp te beschermen zonder de prestaties of beweging te beperken, zijn ze in verschillende stoffen.

Een gilet of bodywarmer (uitgesproken als ‘ji-lay’) is een mouwloze jas, gedragen over kleding om extra warmte te bieden. Deze jassen zijn ontworpen om lichaamstemperaturen comfortabel te behouden en kunnen worden gevuld met fleece of synthetische isolatie, afhankelijk van de omgeving en de activiteit waarvoor ze zijn bedoeld.

Deze kledingstukken zijn ideaal voor het houden van gereedschap en andere essentiële items zoals autosleutels, portefeuilles en smartphones binnen handbereik terwijl men buiten werkt. Bovendien hebben veel van de bodywarmers voor- en borstzakken zodat u nog meer items op uw lichaam kunt dragen.

Dassy

Dassy biedt een breed scala aan werkjassen in verschillende vormen, materialen en maten om aan de eisen van eindgebruikers te voldoen. Veel jassen zijn ademend, waardoor ze snel drogen en zodat je comfortabel blijft wanneer je in warme omgevingen werkt.

De Dassy winter werkjas hebben een warme voering en een kap om je tegen de kou te beschermen. Ze zijn vaak winddicht en waterdicht, waardoor ze een ideale keuze zijn voor wanneer het buiten regenachtig is.

Deze jassen zijn essentieel voor alle beroepen die buitenactiviteiten inhouden. Meestal gebouwd uit waterafstotend en winddicht materiaal, hebben sommige zelfs anti-pilling of reflecterende elementen.

Dassy werkjassen zijn ontworpen om wind en regen buiten te houden, vaak met functies zoals klittenbandbevestigingen, afsluitingen of ritsen. Sommigen hebben zelfs stormflappen die voorkomen dat vocht door de ritsen naar binnen komt. Met al deze functies gecombineerd, maken Dassy werkjassen een geweldige keuze voor de werkplek.