Sowieso ben ik dol op het merk blumat. Ze hebben echt de beste spullen wat betreft kweken en ik vind het hartstikke fijn dat het bestaat. Ik ga altijd naar grow expert en daar hebben ze volgens mij ook alle producten van blumat, ik heb ze in ieder geval allemaal al wel eens gezien. Nu zocht ik iets kleins, de tropf blumat grondsteun en ik zag meteen dat ze die hadden. Voor een lage prijs! Op de een of andere manier is de prijs altijd bij grow expert lager dan als ik naar een winkel ga, dus ik ben gewoon lekker overgestapt op de online koop. Paar jaar geleden moest ik daar niks van hebben, vond het maar irritant om op het internet te bestellen en niet te kunnen zien wat je kreeg. Dat je het niet kon vasthouden, dat vond ik vooral vervelend, maar gelukkig is dit nu anders. Je weet op zich gewoon wat je krijgt en mocht het je niet bevallen, dan kan je gewoon weer het retourneren. Het is dus best simpel kan ik je vertellen. Ik moet er nu zelfs niet meer aan denken om de stad in te gaan! Helemaal veranderd dus.