Snackmobiel

SnackmobielKen jij Snackmobiel al? Dit is een professioneel bedrijf waar je een frietkraam kunt huren. Deze komt vervolgens bij jou op locatie. Ook verzorgen zij bedienend personeel die de friet vers komt bakken. Je hebt dus zelf helemaal geen omkijken naar het eten en kunt zelf gewoon genieten van het feest en de heerlijke snacks.

Dankzij snackmobiel was ons bedrijfsfeest een succes

Zelf heb ik onlangs Snackmobiel ontdekt dankzij een vriendin van mij. Ik vertelde namelijk dat ik een bedrijfsfeestje moest organiseren en zij kwam met dit idee. Al snel had ik in de gaten dat het huren van een frietkraam een superleuk idee is. Je hebt zo zelf geen omkijken naar de catering maar kunt iedereen toch voorzien van een lekker hapje.

Wat ik ook al direct zag, was dat je de frietwagen al vanaf 40 personen kunt huren. Dit kwam mij erg goed uit, want ons bedrijf is niet zo groot. Er werken ongeveer 60 mensen dus dan is het sowieso al wat lastiger om iets voor de catering te regelen. Gelukkig was de frietwagen nog vrij op de door ons besproken datum dus al snel was mijn reservering een feit!

SnackmobielUnieke, betaalbare catering

Op de dag van het bedrijfsfeest was ik toch behoorlijk gespannen. Er was veel geregeld dus de kans is ook groot dat er iets mis gaat. Gelukkig kwam Snackmobiel keurig alle afspraken na en kwamen ze op tijd op de afgesproken locatie. Al snel kwamen de lekkerste geuren voorbij en kon iedereen een frietje gaan halen. Ook mocht iedereen een bijbehorende snack kiezen, bijvoorbeeld een frikandel, kroket of kaassoufflé. Zo was het feestje dus helemaal compleet! Het eten was echt heerlijk en dit was een goede afsluiting van een leuke dag. Ik kan ieder bedrijf dan ook aanraden om Snackmobiel in te schakelen voor unieke, betaalbare catering!