hoorcolleges downloaden

Wanneer je gaat kijken naar je dag indeling zie je ook dat veel tijd op de dag wordt verspild. Dit kan dan zijn omdat er een spelletje wordt gespeeld op de telefoon, of wanneer je tv aan het kijken bent. Hier is ook niks mis mee, je moet namelijk ook je rust nemen en genieten van de vrije tijd die je hebt, maar in die tijd kun je andere dingen doen. Volg bijvoorbeeld een hoorcollege, hier kun je dan veel van opsteken. Misschien zijn er ook wel onderwerpen die je altijd al interessant vond maar nooit de kans voor hebt gekregen om je in te verdiepen. Dan kun je ook nog eens hoorcolleges downloaden zodat je er geen internet aan hoeft te verbruiken als je onderweg bent.

Op het werk

Het kan ook zo zijn dat je op werk veel tijd hebt tussen je opdrachten. In deze tussentijd heb je misschien niks te doen. Dan kun je ook de colleges gaan luisteren. Wanneer je namelijk hoorcolleges downloaden gaat, worden deze opgeslagen op je telefoon en kun je ze overal luisteren. Je zult dan dus ook geen internet verbinding nodig hebben. Op het werk kun je dan dus probleemloos in je vrije tijd het hoorcollege luisteren en als je plotseling wel iets moet gaan doen dan kun je de college op pauze zetten en weer verder volgens als je weer tijd hebt.

hoorcolleges downloaden

Proef periode

Er zijn vaak ook twee optie voor het hoorcolleges downloaden. Zo kun je lid worden bij een bedrijf en onbeperkt de colleges downloaden, maar je kunt ook losse hoorcolleges kopen en volgen. Wanneer je lid wordt van een bedrijf dan heb je vaak ook een proef periode. Zo kun je dan dus zien of het je bevalt of niet. Zowel dan kun je het voortzetten en anders zet je er direct een punt achter.