Kerstpakkettenplaza

Kerstpakkettenplaza, kan je helpen bij het samenstellen van leuke pakketten. Een tijdje geleden was ik op een verjaardag van een vriend van mij. Het was een leuke verjaardag waar ik met veel oud klasgenoten, vrienden en collega’s heb gesproken. Toen kwam ik in gesprek met een klasgenoot van mij waar ik ongeveer 5 jaar mee in de klas heb gezeten. Hij was ongeveer dezelfde periode als mij afgestudeerd en was als verkoopmedewerker aan de slag gegaan. Volgens hem was zijn nieuwe bedrijf een leuk familie bedrijf. Elke week hadden zij een borrel en deze zij iets leuks met elkaar. Om de maand hadden zij een bedrijfsuitje. Tijdens de feestdagen werden zij door het bedrijf extra verwend. Ze hadden een geheel samengesteld cadeau gekregen met allerlei lekkere producten. Volgens hem zaten hier chips, pasta, wijn en nog vele anderen producten in. Sinds kort heb ik met een vriend een klein marketing bureau dus was ik hier ook erg benieuwd naar. De volgende dag besloot ik om naar de website van deze organisatie te gaan. Direct kreeg ik een leuk en goed gevoel hierbij. We besloten om ook een samengesteld cadeau te bestellen voor de twee stagiaires die bij ons werken.

Kerstpakkettenplaza

Leuk pakket samengesteld door kerstpakkettenplaza

Dankzij Kerstpakkettenplaza konden wij een heel leuk pakket samenstellen. Onze stagiaires waren echt verrast hierdoor. Zij hadden dit helemaal niet zien aankomen. Dagen later werden wij nog steeds door hen bedankt. In het cadeau hadden wij onder andere hand crème van rituals gedaan, chips om even te genieten en een fles wijn. Mocht jij ook een collega, werknemers, vriend of vriendin willen verrassen dan raad ik je zeker aan om eens naar deze website te gaan. Voor meer informatie bekijk dan eens de website of neem telefonisch contact met hen op. Jij wilt toch ook jouw dierbare op een leuke wijze kunnen verassen? 

Kerstpakkettenplaza