dakrandbeveiliging

Gelukkig dat wij dakrandbeveiliging beveiliging hadden, anders hadden wij vorige week een dakrandbeveiligingcollega minder gehad. Elk bedrijf weet dat een ongeluk in een hoekje kan zitten. Daarom is het van groot belang om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. Vooral voor de mensen die op hoogte moeten werken kan dit van levensbelang zijn. Ons bedrijf heeft gelukkig de juiste maatregelen genomen en voor een goede randbeveiliging gezorgd. Deze hebben zij bij VDSTEENXXL gekocht. Dit bedrijf heeft een bijzonder groot assortiment aan veiligheidsmiddelen en zeker de moeite waard om hier een bezoek aan te brengen.

Dit bedrijf maakt gebruik van ASC, RSS Solide GM randbeveiligingen. Deze zij zeer stevig en bijzonder handig i gebruik. Zo kan je dit systeem makkelijk afbreken en vervoeren. Hiervoor heb je geen aanhanger nodig. Omdat alles in kleine stukken gemaakt kan worden.

Stevige dakrandbeveiliging tot een afmeting van drie meter

Vorige week waren wij op een zeer hoog dak aan het werk. Er moest een nieuwe laag overheendakrandbeveiliging en hier waren wij dus mee aan het werk. Iedereen die op een dak aan het werk is, weet dat je voorzichtig moet zijn. Een nieuwe medewerker die vorige week voor het eerst bij ons was begonnen, wist nog niet precies wat de veiligheidsvoorschriften waren. Eigenlijk moet iedereen dit weten voordat je aan het werk mag beginnen. Maar op de één of andere manier was dit erbij in geschoten.

Iedereen was druk bezig met de werkzaamheden tot er plotseling iemand begon te schreeuwen. Ik draaide mij om en zag de nieuwe collega naar de punt van het dak rollen. Hoe het kan weet ik niet, maar hij werd door de dakrandbeveiliging tegen gehouden. Hadden deze er niet gestaan, dan was het een heel ander verhaal geworden. Wil jij ook alleen maar het beste voor jouw medewerkers hebben, kijk dan eens op de website van VDSTEENXXL.