zoekmachine-optimalisatie-2

Adverteren op Youtube kan enorm handig zijn. Waarom? Omdat Youtube wereldwijd enorm veel gebruikers heeft. Bijna iedereen kent het wel en enorm veel mensen gebruiken het ook. Sommigen kijken het zelfs dagelijks en voor anderen bestaat hun halve dag uit Youtube kijken. Dit maakt Youtube dus een hele handige locatie om te adverteren. De advertentie kan op meerdere manieren worden neergezet. Je hebt Instream advertenties en Video discovery advertenties. Wat houden deze twee nu eigenlijk in?

Twee soorten van adverteren

Deze twee manieren zijn allebei handig om te adverteren op Youtube, maar toch zijn ze een beetje verschillend van elkaar.
Bij Instream advertenties zal je eerst een langere video kijken, waartussen de advertentie ineens op zal komen. Na een aantal seconden zul je hem zelf weg kunnen klikken, waardoor het aan jou de keuze is of je interesse hebt of niet. Dan heb je ook video discovery advertenties. Misschien heb je wel eens gehoord van de homepage op Youtube. Hier worden video’s getoond die zich aanpassen aan jouw zoekresultaten. Hier kunnen ook advertenties op verschijnen. Dit zijn de video discovery advertenties en die zijn ook zeer effectief om de gewenste doelgroep te bereiken.

Beetje hulp bij adverteren

Bij de zoekmachine marketing komt enorm veel kijken. Zo kost het veel tijd en veel energie en het moet goed uit worden gevoerd. Dit zou je zelf kunnen doen, maar dat hoeft niet. Je kunt namelijk hulp vragen bij specialisten. Zij hebben kennis en ervaring en weten precies hoe ze je kunnen helpen Ze zullen een gesprek met je aangaan en op die manier jouw wensen bespreken. Aan de hand van jouw wensen zal er een strategie worden gemaakt en dan zal er worden gezorgt dat je optimaal kunt adverteren voor jouw bedrijf. Een beetje hulp is hierbij dus helemaal niet overbodig, maar juist enorm handig en zelf relevant!