sportschool Haarlem

Woon jij in Haarlem of omgeving en ben je op zoek naar sportschool Haarlem? Dan ben je bij PhysIQ aan het juiste adres als je op zoek bent naar professionele begeleiding. Bij PhysIQ kun je namelijk professionele begeleiding krijgen tijdens het sporten in de sportschool.  

Personal training is de beste begeleiding die er is 

Bij PhysIQ kun je onder begeleiding van een personal trainer sporten. Als je onder begeleiding van een professionals port zul je altijd in de juiste houding zitten om zo blessures te voorkomen. Tijdens deze trainingen zul je ook worden gepusht en worden begeleid om alsnog die laatste setjes te doen om zo alles uit jezelf te halen. Samen met een personal trainer zul je ook aan jouw mentale kracht gaan werken. Zo zul je de motivatie behouden om door te gaan met de trainingen om zo jouw persoonlijke fitness doelen te bereiken. De personal trainers werken namelijk met persoonlijks screening en zeer interessante groepsworkshops. Tijdens deze groepsworkshops zul je zeer veel plezier ervaren tijdens het sporten om jou op deze manier gemotiveerd te houden. Zo kun je door deze groepsworkshops ook geholpen worden wanneer je vaak in aanraking komt met stress en moeilijk nee kunt zeggen en zelfs met een slechte nachtrust of het gebrek aan energie. 

sportschool Haarlem
Processed with MOLDIV

Een voedingsteam is van essentieel belang 

Naast het volgen van intensieve trainingen zul je ook erg moeten gaan letten op de voeding die jij eet. Tijdens een kennismakingsgesprek met een personal trainer zul je daarom ook uitgebreid praten over jouw voedingspatroon. Na het gesprek zal de personal trainer een voedingsschema opstellen dat is gebaseerd op de voeding die jij lekker vind om te eten. Voor een sportschool haarlem ben je bij PhysIQ daarom ook absoluut aan het juiste adres voor het behalen van echte resultaten.