De dagen worden korter en we naderen het einde van het jaar. Zouden we deze winter dan weer een goed pak sneeuw kunnen verwachten of blijft het een zachte winter? We weten in ieder geval wel dat we er warmpjes bij willen lopen. Met de vier mode trends in dit artikel komt dat in ieder geval wel goed!

Luxe grote kamerjassen en leren jassen voor buiten

Heerlijk warm en met het comfort van een kamerjas, maar dan omgetoverd om buiten te dragen: een kamerjas voor buiten. Met de extra grote ceinteurs, warme kragen en heerlijk zachte materialen wordt het zelfs met het koudste weer een feestje om naar buiten te gaan. En je krijgt gegarandeerd veel knuffels van mensen die aangetrokken worden door het zachte materiaal! Check bijvoorbeeld de prachtige jassen van josh v. Daarnaast zijn ook leren jassen terug in het modebeeld. Deze lange zwarten leren jassen zijn onverwoestbaar en onweerstaanbeer en geven je een stoere look. Sowieso geldt voor de mode voor komende winter hoe groter, hoe beter. Giga jassen here we go!

Grove en zware zolen

De trend onder de schoenen van dit najaar zijn de chunky loafers. Ze zijn zowel stoer als chic. En als je loafers te koud vindt in de winter dan draag je er toch gewoon extra dikke sokken in? Grove zolen blijven sowieso populair, niet alleen onder loafers. Ook laarzen of sneakers met grove chunky zolen blijven deze winter nog in de mode. Check bijvoorbeeld de sneakers van Guess.

Tweed en ruitpatronen zijn de way to go

Terug van eigenlijk helemaal nooit weggeweest: tweed items met ruitpatronen. Deze stof houdt je ten eerste heerlijk warm, maar ten tweede creëer je er ook super stoere of wat chiquere looks mee. Vooral de plooirokjes zijn enorm populair met deze print, maar eigenlijk maakt het niet uit welk kledingstuk je in dit patroon koopt.

Originele breisels die je lekker warm houden

Truien zijn natuurlijk iedere winter een terugkerend item en ook deze winter is daar geen uitzondering op. Wel zijn de breisels opvallender, bijvoorbeeld in kleur, print, cut-outs of juist door het model. Want zeg nou zelf, het leven is toch veel te kort om als grijze muis door het leven te gaan! Wij worden er in ieder geval vrolijk van.

Dit waren een paar van de vele modetrends voor komende winter waar je je door kunt laten inspireren. Maar veel belangrijker is het om kleding te kopen waar jij je goed in voelt! Nieuwe trends hoeven niet te betekenen dat je alles uit je kledingkast van vorig jaar niet meer kan dragen. Kies de items uit waar jij blij van wordt en je gaat een mooie winter tegemoet!