Sloffen zijn heerlijk om in huis te dragen. Zodra de zomer voorbij is wordt dit schoeisel massaal uit de kast getrokken. En dit is niet zo gek, want er is niets zo vervelend als het gevoel van koude voeten in huis. Een bijkomend voordeel wanneer je sloffen in plaats van schoenen in huis draagt, is het feit dat je vloer er een stuk minder snel vies van wordt.

In dit artikel lees je meer over de verschillende soorten sloffen die er te vinden zijn, en ontdek je welk type bij jou past. Draag jij nu nooit sloffen? Zodra je een paar hebt aangeschaft, wil je nooit meer anders!

Spaanse sloffen

Een bekend en klassiek model sloffen is de Spaanse slof. Spaanse sloffen hebben een suède buitenkant, en een teddy wol binnenkant. Deze sloffen zijn erg zacht, en hebben geen echte zool. Dit type slof kan zowel door dames als door heren gedragen worden, en is in veel verschillende kleuren en uitvoeringen te vinden.

Instappers

Een ander veel gedragen model slof is het type instapper. Deze slof heeft veel weg van een slipper. Dit type is erg gemakkelijk aan te doen, nadat je je schoenen bij binnenkomst uittrekt. De naam zegt het al, je stapt er zo in. De instapslof is in veel verschillende soorten, maten, en prints te vinden.

Hoge sloffen

Het laatste type slof is de hoge slof, of het ugg type slof. Deze slof zorgt niet alleen voor warme voeten, maar ook voor warme enkels en onderbenen. Ben jij een echte koukleum in huis? Dan is dit type slof ideaal voor jou. Dit type slof heeft vaak een stevige zool. Deze zool zorgt ervoor dat de sloffen niet alleen comfortabel zijn, maar je voeten ook steun bieden.